Pekej Web eCommerce - RM 1880 PDF Print E-mail

Pekej ini paling sesuai untuk anda yang mempunyai produk yang boleh dihantar secara pos kepada pelanggan atau perniagaan yang mempunyai banyak kategori produk. Sistem eCommerce ini boleh juga dijadikan dalam bentuk katalog, untuk penjual yang mahu pelanggan datang sendiri membeli di kedai mereka. Contoh perniagaan yang sesuai dan paling popular dijual secara online masa kini - fesyen & pakaian (baju, pakaian kanak-kanak, tudung, brooch, beg), bahan bacaan, barangan komputer, produk makanan (rempah segera, makanan kering), barangan kesihatan (produk herba tempatan, minuman kesihatan, vitamin tambahan).

Sila rujuk ciri-ciri di bawah untuk pekej ini.

Contoh laman web eCommerce
www.KedaiMuslimah.com
kedaiMuslimah

Web kami Dibina mengikut standard antarabangsa. Pembelian boleh dibuat secara automatik oleh pelanggan selepas mendaftar sebagai ahli di laman web. Sistem check-out yang memudahkan pelanggan dan anda sebagai penjua. Anda berpeluang mendapat tunjuk ajar PERCUMA dari pengalaman kami yang telah berjaya memasarkan produk ke peringkat antarabangsa.
1. Sistem eCommerce Antarabangsa
Sistem pembelian (eCommerce) yang kami bina adalah berdasarkan format antarabangsa. Ianya memberikan gambaran kepada pelanggan yang perniagaan anda adalah serius dan profesional dan mampu memberikan kepercayaan kepada pelawat yang baru pertama kali singgah untuk membeli.
Database Pos Malaysia PERCUMA
Percuma database penghantaran Pos Malaysia ke seluruh dunia
-Web eCommerce akan mengira secara kos penghantaran secara automatik berdasarkan berat produk dan alamat pelanggan.
2. Currency Module - Modul Tukar Matawang
Khas untuk Penjual yang mempunyai Paypal yang mahu menerima dalam matawang EURO sahaja. Sekiranya Paypal anda menerima matawang Ringgit Malaysia, maka modul ini tidak diperlukan.
3. Sistem Pendaftaran Web yang selamat dan Mudah!
Pelanggan boleh terus membuat pembelian setelah mendaftar. Setelah pelanggan memasukkan alamat, web akan mengira secara automatik kos penghantaran. Sistem pendaftaran berdasarkan pengaktifan akaun mengelakkan spamming ke web penjual. Pelanggan juga boleh memasukkan seberapa banyak alamat penghantaran bagi memudahkan mereka menghantar pesanan ke mana-mana alamat. Oleh itu, pelanggan tidak perlu memasukkan maklumat setiap kali membuat pesanan.
4. Icon Payment, Shipping dan lain-lain logo
Gambar ini akan dibuat PERCUMA untuk anda berdasarkan keperluan dan kesesuaian perniagaan yang anda jalankan.
5. Status Online
6. Visitor Counter
11. Blog & News
Ruangan ini dibuat khas untuk anda yang mahu lebih dekat dengan pelanggan dengan menulis tentang update/aktiviti/promosi terkini perniagaan anda. Pemilik yang sentiasa mengemaskini aktiviti boleh meletakkan laman web dalam tangga carian Google dan menarik lebih ramai pelawat ke web.
12. Contact Form - Borang Pertanyaan
Pelanggan diberi peluang untuk terus bertanya melalui borang yang akan automatik di forward ke email pemilik web.
Lain-lain
Google Map
Google Adsense - Untuk web dalam bahasa Inggeris sahaja
Friendly, Powerful Editor
Online Training & Support
Via email, Chat Support
Google Analytic
Setiap web yang kami bina akan dimasukkan kod Google Analytic bagi membolehkan web anda dinilai, dikaji keberkesanannya. Kami sentiasa mengkaji status populariti web anda seterusnya memberikan konsultasi PERCUMA langkah-langkah yang anda boleh lakukan untuk meningkatkan pelawat dan memasarkan produk anda secara online.

Web kami Dibina mengikut standard antarabangsa. Pembelian boleh dibuat secara automatik oleh pelanggan selepas mendaftar sebagai ahli di laman web. Sistem check-out yang memudahkan pelanggan dan anda sebagai penjua. Anda berpeluang mendapat tunjuk ajar PERCUMA dari pengalaman kami yang telah berjaya memasarkan produk ke peringkat antarabangsa. 

Berikut adalah sebahagian daripada ciri-ciri web eCommerce

1. Sistem eCommerce Antarabangsa - Sistem pembelian (eCommerce) yang kami bina adalah berdasarkan format antarabangsa. Ianya memberikan gambaran kepada pelanggan yang perniagaan anda adalah serius dan profesional dan mampu memberikan kepercayaan kepada pelawat yang baru pertama kali singgah untuk membeli.


Database Pos Malaysia PERCUMA
Percuma database penghantaran Pos Malaysia ke seluruh dunia-Web eCommerce akan mengira secara kos penghantaran secara automatik berdasarkan berat produk dan alamat pelanggan.


2. Currency Module - Modul Tukar Matawang - Khas untuk Penjual yang mempunyai Paypal yang mahu menerima dalam matawang EURO sahaja. Sekiranya Paypal anda menerima matawang Ringgit Malaysia, maka modul ini tidak diperlukan.


3. Sistem Pendaftaran Web yang selamat dan Mudah! - Pelanggan boleh terus membuat pembelian setelah mendaftar. Setelah pelanggan memasukkan alamat, web akan mengira secara automatik kos penghantaran. Sistem pendaftaran berdasarkan pengaktifan akaun mengelakkan spamming ke web penjual. Pelanggan juga boleh memasukkan seberapa banyak alamat penghantaran bagi memudahkan mereka menghantar pesanan ke mana-mana alamat. Oleh itu, pelanggan tidak perlu memasukkan maklumat setiap kali membuat pesanan.


4. Icon Payment, Shipping dan lain-lain logo - Gambar ini akan dibuat PERCUMA untuk anda berdasarkan keperluan dan kesesuaian perniagaan yang anda jalankan.


5. Status Online


6. Visitor Counter

11. Blog & NewsRuangan ini dibuat khas untuk anda yang mahu lebih dekat dengan pelanggan dengan menulis tentang update/aktiviti/promosi terkini perniagaan anda. Pemilik yang sentiasa mengemaskini aktiviti boleh meletakkan laman web dalam tangga carian Google dan menarik lebih ramai pelawat ke web.


12. Contact Form - Borang PertanyaanPelanggan diberi peluang untuk terus bertanya melalui borang yang akan automatik di forward ke email pemilik web.

Lain-lain
  • Hosting PERCUMA selama 1 tahun (Ruang 1000 MB / 10GB Bandwidth). 
  • Tiada limit akaun email
  • Tiada limit laman
  • Pilihan Templat Berkualiti dari Joomlart Club Templates (Bernilai 70 USD) - www.Joomlart.com
  • Google Map - sila rujuk iShoppeVille.com, UlatUlatBuku.com, BabyCakes2u.com
  • Google Adsense - Untuk web dalam bahasa Inggeris sahaja
  • User Friendly, Powerful Content Editor
  • Online Training & Support - latihan, personal tutorial melalui email, Chat
  • Google Analytic - Setiap web yang kami bina akan dimasukkan kod Google Analytic bagi membolehkan web anda dinilai, dikaji keberkesanannya. Kami sentiasa mengkaji status populariti web anda seterusnya memberikan konsultasi PERCUMA langkah-langkah yang anda boleh lakukan untuk meningkatkan pelawat dan memasarkan produk anda secara online.
  • dan banyak lagi kelebihan untuk anda sebagai client kami yang tidak tertulis di sini. Anda dialu-alukan menghubungi pelanggan-pelanggan kami sendiri untuk mengetahui kepuasan hati mereka. 
 

Powered by MUS Unlimited